„Az igazság különböző verzióinak ötlete különösen jól leírja a kort, amiben élünk” – mondja új lemezének üzenetéről a The Pineapple Thief. A brit proggerek most a címadóról, a The Versions Of The Truthról rántották le a leplet.

The Pineapple Thief

Szeptember 4-én jelenik meg a The Pineapple Thief új lemeze, a ’Versions Of Truth’ a Kscope gondozásában. A lemez címéről a banda frontembere, Bruce Soord így nyilatkozott korábban: „Viszályok és konfliktusok során az igazságot gyakran ide-oda hajlítják, rugdossák, a tényeket elferdítik. Ez az, ami miatt az emberek vitáznak, veszekszenek, sokszor el is válnak. Nem tudunk megegyezni az igazságban. Az igazság különböző verzióinak ötlete különösen jól leírja a kort, amiben élünk. Annyi minden történik velünk, körülöttünk, miközben senkinek fogalma sincsen a teljes valóságról, mert minden hang eltorzult.”

 

 

Az új anyagról a korábban bemutatott Demons és Break it All után most a címadó hallgatható meg. A banda 2021. október 15-én az A38 Hajón lép fel a Livesoundnak köszönhetően, további információkat a koncert Facebook-eseményében találhatsz.

Megosztás