Szeptemberben új lemezzel jelentkezik a svéd szupergroup, az ’Aeromantic II’ bejelentésével egy időben egy új dalt is megosztottak a rajongókkal.

The Night Flight Orchestra

A The Night Flight Orchestra visszatért! Svédország leghíresebb légiutas-kísérői bejelentették legújabb nagylemezüket, az Aeromantic saga második részét, amely szeptember 3-án lát napvilágot. Az ’Aeromantic II’ egy újabb izgalmas utazás, mely kísérletet tesz a keserédes szomorúság és a tiszta életöröm egyensúlyba hozására.

 

 

„Az ’Aeromantic II’ arról szól, hogy a sztratoszférában körözünk a Föld körül, és soha nem akarunk leszállni. Ez annak az utazásnak a folytatása, amelyet annyi évvel ezelőtt elkezdtünk. A svédek búskomorsága és egyidejű életszeretete egy új, alternatív világot teremt minden olyan nyughatatlan lélek számára, aki odakint van. Tudjuk, hogy ti is ott vagytok. Érezzük, hogy ott vagytok. És a The Night Flight Orchestra egy jobb helyre kalauzol titeket, ahol az éjszakák chardonnay-ből vannak – nyilatkozta a zenekar. – Csak fogjátok meg a kezünket és hánykolódjunk együtt az alkonyzónában, ahol minden lehetséges!”

A jó hír megünneplésére a csapat saját légitársaságának személyzete egy üveg finom fehérbort ajánl neked, melyet legjobb, ha a zenekar új, Chardonnay Nights című számának hallgatása közben fogyasztasz el.

A lemezről korábban már látványos és vicces videóval megtámogatva két nótát is megosztottak a nagyközönséggel, a White Jeanst és a Burn For Me-t.

Az ’Aeromantic II’ dallistája:

01. Violent Indigo
02. Midnight Marvelous
03. How Long
04. Burn For Me
05. Chardonnay Nights
06. Change
07. Amber Through A Window
08. I Will Try
09. You Belong To The Night
10. Zodiac
11. White Jeans
12. Moonlit Skies
13. Reach Out

The Night Flight Orchestra - Aeromantic II

Megosztás