fbpx

Mától hivatalos, hogy az underground metal egyik legnevesebb kiadójához szerződött a The Devil’s Trade, még idén érkezik az új lemez!

The Devil’s Trade – Season Of Mist szerződés, új lemez

A legendás Season Of Mist istállójában olyan előadókhoz csatlakozik Makó Dávid, mint az Abbath, a Crippled Black Phoenix vagy a Rotting Christ.

„Az eddig a hazai és az európai underground színtéren eltöltött tizenhat évem során a Season Of Mist szellemisége mindig is mérték- és irányadó volt számomra. Előadóként nem hiszem, hogy lenne bármely más olyan nagy lemezkiadó, amely náluk jobban képviselné a művészi elképzeléseimet, elmondhatatlanul megtisztelő és rendkívül hálás vagyok, hogy a csapat tagja lehetek azon előadók mellett, akiket igazán nagyra tartok.” – meséli Dávid a szerződtetés hátteréről.

Makó januárban az első magyar fellépő volt, aki három koncertet is adott a hivatalos program részeként az európai zeneipar egyik legkomolyabb eseményén, a hollandiai Eurosonic Noorderslag Showcase fesztiválon. A következő időszak sem lesz unalmas számára: márciusban a Tallin Music Weeken játszik, majd áprilisban a brit Darkher és a svéd Forndom társaságában egy 11 állomásos Európa-turnéra indul – Budapesten április 11-én az Instantban kapható el – ez a kivételes, hármas együttállás. A turné méltó zárásaként Dávid április végén az ikonikus Roadburn Fesztiválon lép fel.

Az ’The Call Of The Iron Peak’ című új lemez várhatóan 2020 második felében érkezik, a júniusi Fishing On Orfű fesztiválon talán már hallható lesz róla néhány tétel.

The Devil’s Trade – Season Of Mist szerződés, új lemez

 

Megosztás