fbpx

Sebességet váltott a The Dead Daisies, és a januárban megjelenő új albumukról bemutatták a címadó dalt, amihez videóklip is készült.

The Dead Daisies

2021. január 22-én jelenik meg az SPV/Steamhammernél a Glenn Hugheszal megerősödött The Dead Daisies új albuma ’Holy Ground’ címmel, amiről az eddig legurult három dal után most a címadó is meghallgatható.

Az albumról Glenn Hughes a következőket mondta néhány hete: „A ‘Holy Ground’ nyitódalától kezdve egy erős alapot építünk a lemeznek, melynek mindegyik dala rendelkezik saját témával, és tele vannak drámával, érzelmekkel, valamint mélységekkel, egészen az utolsó dalig bezárólag. Ebbe az anyagba mindent beleadtunk, koncentráltan és szenvedélyesen. Gyere velünk erre az utazásra, talán magadra ismersz a szövegekben.” „Örömmel tölt el a ‘Holy Ground’-ot hallgatni most, hogy végre elkészült, és van szabadidőnk – folytatta Doug Aldrich. – Ez egy súlyos és groove-os lemez, egy új kezdet a zenekar számára. Olyan gitárokkal van felvértezve, amire úgy gondolom, hogy számítasz, azonban szövegek terén teljesen más az irány, köszönhetően Glenn-nek. Az ő szövegeinek a mélysége teret hagy a képzeletnek.”

A csapat elvileg 2021. február 16-án a Barba Negra Music Clubban koncertezik, az esemény Facebook-oldalán még többet megtudhatsz a buliról.


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás