Végre megérkezett a The Dead Daisies új lemezének megjelenési dátuma, ezzel együtt pedig a lemez borítóját, dallistáját, valamint néhány gondolatot is megosztottak a rajongókkal a banda tagjai.

The Dead Daisies

2021. január 22-én jelenik meg az SPV/Steamhammernél a Glenn Hugheszal megerősödött The Dead Daisies új albuma ’Holy Ground’ címmel, amiről eddig három dalt hallgathattunk meg. Legutóbb a Bustle And Flow-t tesztelhettük le, most pedig az új lemez borítójáról, dallistájáról, valamint a megjelenési dátumról hullt le a lepel.

 

 

Az albumról egyébként Glenn Hughes a következőket mondta: „A ‘Holy Ground’ nyitódalától kezdve egy erős alapot építünk a lemeznek, melynek mindegyik dala rendelkezik saját témával, és tele vannak drámával, érzelmekkel, valamint mélységekkel, egészen az utolsó dalig bezárólag. Ebbe az anyagba mindent beleadtunk, koncentráltan és szenvedélyesen. Gyere velünk erre az utazásra, talán magadra ismersz a szövegekben.” „Örömmel tölt el a ‘Holy Ground’-ot hallgatni most, hogy végre elkészült, és van szabadidőnk – folytatta Doug Aldrich. – Ez egy súlyos és groove-os lemez, egy új kezdet a zenekar számára. Olyan gitárokkal van felvértezve, amire úgy gondolom, hogy számítasz, azonban szövegek terén teljesen más az irány, köszönhetően Glenn-nek. Az ő szövegeinek a mélysége teret hagy a képzeletnek.”

Az album a zenekar oldalán már előrendelhető, további infókat pedig későbbre ígérnek. Ne feledd, a csapat 2021. február 16-án a Barba Negra Music Clubban koncertezik (ha minden jól alakul), az esemény Facebook-oldalán még többet megtudhatsz a buliról.

‘Holy Ground’ számlista:

01. Holy Ground (Shake The Memory)
02. Like No Other (Bassline)
03. Come Alive
04. Bustle And Flow
05. My Fate
06. Chosen And Justified
07. Saving Grace
08. Unspoken
09. 30 Days In The Hole
10. Righteous Days
11. Far Away

The Dead Daisies

Megosztás