Ismét tagcsere történt David Lowy zenekarában, a dobos poszton Tommy Clufetos helyét Brian Tichy veszi át, aki korábban már kétszer is volt a banda tagja.

Dead Daisies

Az Ausztráliából indult rockzenekar ismét frissülő felállással és a ‘Get Out Of The House Tour 2022’ nevű turnéra készített új műsorával tér vissza a koncertéletbe. Doug Aldrich, David Lowy és a legendás Glenn Hughes mellett az idei évben ismét Brian Tichyt láthatjuk majd, aki 2013-ban, illetve 2015 és 2017 között is volt már a banda dobosa.
„Milyen szépen kezdődik 2022! Izgatottan várom, hogy a dobfelszerelés mögött ülhessek, és barátaim, Doug Aldrich, Glenn Hughes és David Lowy társaságában ütős rockzenét játsszunk, találkozunk az idei turnén!” – nyilatkozott Brian a bejelentéshez kapcsolódva. A zenekarvezető David Lowy így folytatta: „Nagyon örülünk, hogy Brian visszatér a Daisies csapatába. Ő egy kivételes dobos, nagyszerű érzés, hogy ő kerül az irányítótoronyba. Tommy úgy döntött, hogy kilép a Dead Daisiesből, hogy saját szólóprojektjeivel foglalkozzon. Már nagyon várjuk, hogy 2022-ben stúdióba vonuljunk és megrohamozzuk a világ színpadait.”
Az új felállású The Dead Daisies-t július 11-én láthatjuk Budapesten, amikor a Judas Priest előzenekarként lépnek fel a Papp László Budapest Sportarénában, a február 15-i saját koncertet, amely a Barba Negrában került volna megrendezésre, csendben lemondták, ami csak a jegyinfóból derült ki, az esemény Facebook-oldalán erről egyelőre hallgatnak. Új időpont még nincs, amire a megváltott jegyek szinte biztosan érvényesek lesznek, a visszaváltással kapcsolatban a részletek egyelőre nem ismertek.

 

 

Megosztás