25 éves jubileumi koncertet kap a ’Connektor :567:’ lemez, amire jegyet venni nem lehet, csak nyerni.

tankcsapda jim beam

Korábban már volt együttműködés a Tankcsapda és a Jim Beam között, akkor a zenekar logójával ellátott díszdobozok bevételét jótékonysági célra ajánlották fel. A kooperáció azóta is tart, és most egy különleges koncertre invitálják a rajongókat. A ’Connektor :567:’ album 25 éves jubileumi VIP koncertjére lehet jegyet nyerni az A38 Hajóra. Az eseményre nem lehet jegyet venni, csak nyerni lehet a Jim Beamtől az országos nyereményjátékban és a Facebook-oldalukon induló játékokban.

 

 

Jegyeket minden nap sorsolnak, de lesznek különleges heti nyeremények, illetve egy fődíj is vár a győztesre. Heti nyereményként Marshall MF 3.2 hűtőszekrényt, illetve Marshall Stanmore II. vezeték nélküli Bluetooth hangszórót lehet nyerni, a fődíj pedig nem más, mint egy grill party a Tankcsapda zenekarral.

A játékban való részvételhez nem kell mást tenned, csak vásárolni 1 üveg legalább 0,7 literes Jim Beamet augusztus 1. és 28. között, majd feltölteni a blokk AP kódját. És persze megőrizni a blokkot.

További részleteket a Jim Beam oldalán vagy az esemény Facebook-oldalán, illetve a lenti képre kattintva, a megjelenő videóban találhatsz.

Tankcsapda

Megosztás