Elfogyott az alapítványi célokra felajánlott whiskey, viszont kitalálták a rendezvények korlátozása alatt is látogatható koncertet az egykori autós mozik mintájára.

Tankcsapda

Ahogy korábban írtuk, a Tankcsapda a Jim Beam márkával karöltve egy 225 darabos limitált példányszámú italt hozott forgalomba, aminek bevételét Debrecen város alapítványa kapja meg teljes egészében. Az ital rekordgyorsasággal elfogyott, a meghirdetett vásárlási időpont után pár perccel már minden példány elkelt.


Miközben az összes ital gazdára talált, a Tankok az egyik reggeli rádióműsorban egy vadiúj számot is bemutattak, aminek a Szüless meg újra címet adták, és amihez a hétvégén klipet is forgattak. Ennek egyik helyszíne a Budapest Park volt, ahol a tervek szerint október 2-án egy Best Of műsorral lépnek fel.

De hogy ne kelljen addig se várniuk a rajongóknak arra, hogy élőben lássák a zenekart, dupla autós koncertet tartanak a kötelezően betartandó előírások figyelembe vételével és a lehető legbiztonságosabban. A két koncert egyike május 29-én Debrecenben, a városi repülőtéren lesz egy körszínpadon, közel 600 autó részvételével, majd másnap Székesfehérváron egy kisebb helyen lépnek fel a Tankok. Május 30-án „csak” 300 autónyi rajongó láthatja élőben a zenekart. Mindkét koncert közel egyórás lesz, ahol a ma hallott dal mellett egy másik vadiúj tételt is eljátszanak.

Megosztás