Egy évvel ezelőtt kötötte meg lemezszerződését Max Portnoy nu metal csapata az Earache Recordsszal, az ígért albumot egy újabb klipes dallal vezetik fel.

Tallah

A Justin Bonitz (ének), Max Portnoy (dobok), Derrick Schneider (gitár) és Andrew Cooper (basszusgitár) felállású csapatot röviden úgy lehetne jellemezni, hogy ők a 2020-as válasz arra, amit a Slipknot annak idején elkezdett. A négyes idén októberben teszi a nagyközönség elé debütáló nagylemezét, mely egy konceptalbum lesz. A lemez egy túlzottan védelmező anyáról szól, aki elmezavarba kergeti fiát. Miután két évtizedet tölt a megváltó börtönben a fiú, több szökési kísérlet után delíriumos állapotban kiszabadul az „anyai zár” alól. Egy zavaros mese, mely nemcsak átvitt, de a szó szoros értelmében is értelmezhető, az anyaságot a brutális, kemény zenei megoldásokkal jelenítik meg. A ’Matriphagy’ egy mentegetőzések nélküli szerelmes levél, amely émelyítő érzetet rejt egészen a hátborzongató élményig.

 

 

Max Portnoy így mesélt a dal zenei irányvonaláról: „A The Silo esetében használtunk először több dinamikát a zenénkben, ez egyébként az album legpuhább dala. Egy tökéletes példa arra, hogy mire is lennénk képesek a nyers keménységen kívül. Ezt az összes többi dalban hallhatjátok majd.”

Ha még a januárban bemutatott Red Lightot sem hallottad, akkor kattints IDE!

’Matriphagy’ dallista:

01. [Redacted]
02. No One Should Read This
03. Kungan
04. Overconfidence
05. Placenta
06. E.D.
07. The Silo
08. We, The Sad
09. Too Quick To Grieve
10.Cottonmouth
11.Murder Seed
12. The Borderline Of Pain
13. Red Light

Tallah

 

Megosztás