Shawn Crahan – azaz Clown, aki nemcsak a Slipknot perkása, hanem médiaspecialistája is – újabb vizuális élményen dolgozott az elmúlt időszakban, elkészült a tavaly novemberben bemutatott Chapeltown Rag kisfilmjével.

Iowa maszkos metálcsapata még az év első felében új albummal jelentkezik, Corey Taylor merész állítása szerint ez már csak néhány hónap kérdése. Ezen az újdonságon kap helyet a Chapeltown Rag, amit még novemberben mutatott be a zenekar, a videót a 2021-es Knotfest Roadshow-n forgatták le. A dal szövegével kapcsolatosan így mesélt korábban a frontember: „Arról a manipulációról szól, amikor a tömegmédia torzításai tovább torzulnak, ahogy a közösségi média szereplői visszhangozzák azokat. Ezek a manipulálók megpróbálnak minket különböző irányokba elvinni, a cél, hogy mindannyian függővé váljunk, ami nagyon-nagyon veszélyes.” 
A Slipknot 2022-ben is folytatja a Knotfest sorozatát, ezúttal az In This Moment, a Jinjer, a Cypress Hill és a Ho99o9 társaságában lépnek színpadra, nyáron pedig Európában folytatják a koncertezést, a ’We Are Not Your Kind’ lemez dalait népszerűsítve. Magyarország ezúttal kimarad a turnéból, a legközelebbi helyszín a Messe Graz július 27-én vagy a pozsonyi Ondrej Nepela Arena augusztus 3-án.

 

 

Megosztás