Valóságos Led Zeppelin-tisztelgés a Slipknot meglepetésszerűen kiadott új dala, amelyhez M. Shawn Crahan, azaz Clown hozzáhegesztette a Yen videójának rendezői változatát.

Shawn Crahan a Slipknot perkása, aki leginkább Clown néven ismert, mára az egyetlen alapítótag a zenekarban. Vizuális érdeklődését és tehetségét nemcsak videóklipek és koncertfilmek készítésében éli ki, hanem egész estés mozi is fűződik a nevéhez, a Bone Church című új dalt a következőképpen kommentálta:
„A turnékon mindig van egy próbaterem a színfalak mögött, ahol játszunk, gyakorolunk, bemelegítünk és néha új ötleteket próbálunk ki. A Bone Church írása a ’.5: The Gray Chapter’ turnéján egy ilyen jam roomban kezdődött, azóta dolgoztunk rajta, és végre elkészültünk vele. A rajongóinknak szánjuk, mélyebb betekintést ad a Slipknot folyamatosan íródó történetébe.”
Tavaly szeptemberben adta ki a Slipknot a ’The End, So Far’ albumot, amelynek Yen című dalához Clown készített misztikus képi világú videót. A közel egy évtizeden át komponált Bone Curchhöz elkészítette ennek a „director’s cut” verzióját.

 

 

Megosztás