A nemrég hazánkban koncertező Mr. Big még tartogat meglepetést a rajongóinak, az Eric Martin-Billy Sheehan-Paul Gilbert-Nick D’Virgilio kooperáció nem merül ki a ‘The Big Finish’ turnéban, július 12-én új lemezük jelenik meg.

  Mr. Big

A Mr. Big a közösségi oldalain tette közzé a hírt, hogy a ’The Big Finish’ turné felállása elkészítette a zenekar 10. nagylemezét. A ’Ten’ című korongon hallható dalokat Eric Martin és Paul Gilbert mellett Andre Pessis és Tony Fanucchi jegyzi, a két utóbbi név számos Mr. Big-albumon felbukkant már társszerzőként.
A néhai Pat Torpey dobos helyére beugró Nick D’Virgilio a következő gondolatokat osztotta meg: “Szuper hírem van, a következő Mr. Big-lemez ’Ten’ címmel jelenik meg július 12-én! Király anyag lett és már alig várom, hogy hallhassátok. A dob-, basszus- és a vokálsávokat a Sweetwater stúdióban vettük fel, Paul Gilbert a gitárjátékát a saját stúdiójában rögzítette, Eric Martin az éneket Jay Ruston producer-hangmérnökkel vette fel. A végeredmény nagyszerűen szól és csodálatos hangulata van, szerintem nagyon fogjátok szeretni!”
Eric így reagált Nick posztjára: „Hozzáteszem, hogy a legendás producerrel és hangmérnökkel, NDV-vel [Nick D’Virgilio] is rögzítettem vokálokat a Mr. Big turnébuszán.”
A ’Ten’ egyelőre csak Japánból előrendelhető MQA* CD, SACD és kétféle vinylverzióban, az európai terjesztés részleteit a Frontiers Music későbbre ígérte.

 

 

*Az igazi vájtfülűek által vitatott MQA formátumról tanulságos cikk jelent meg korábban a Qubiten.

’Ten’ dallista:

01. Good Luck Trying
02. I Am You
03. Right Outta Here
04. Sunday Morning Kinda Girl
05. Who We Are
06. As Good As It Gets
07. What Were You Thinking
08. Courageous
09. Up On You
10. The Frame

Mr.Big

Megosztás