70 éves elmúlt Suzi Quatro, mégsem lankad a lendülete a női rocker prototípusának! Márciusban új stúdióalbumot jelentet meg ‘The Devil In Me’ címmel.

Suzi Quatro

Az új lemezt az SPV/Steamhammer kiadó jelenteti meg március 26-án, szinte napra pontosan két évvel a ‘No Control’ után. Tavaly csupán egy digitális karácsonyi kislemezt adott ki, de ezek szerint már akkor is aktívan dolgozott új anyagán. Az első kislemez február 19-én érkezik.

A kreativitás figyelemre méltó módon robbant ki Suzi Quatróból az utóbbi időben. Ennek okai egyrészt a korlátozások, amelyek megakadályozták a szokásos turnééletet 2020 tavaszán, másrészt a fiával, Richard Tuckey-vel folytatott újabb együttműködés, amely már rendkívül jól bevált az előző ‘No Control’ albumon is.

A basszusgitáros-énekesnő azt mondta: „2020 tavaszától kezdődően majdnem száz koncertemet törölték, és Richard szintén turnéra ment volna együttesével, ha nem mondtak volna le, vagy halasztottak volna el minden koncertet. Ezért aztán azt mondtam neki: »Használjuk ki a szabadidőnket, írjunk új anyagokat, inspirációt merítve a világban zajló dolgokból.« Már tudtam, hogy Richard és én zseniális csapatot alkotunk; végül is a ‘No Control’ nagy sikert aratott és nagyon különleges volt számunkra a közös felvételek készítése. Bár soha nem gondoltam volna, hogy képesek vagyunk felülmúlni, de mindenki, aki hallotta a ‘The Devil In Me’ -t, azt mondta, ez az album még erősebb.”

Aztán hozzátette: „Richard azt akarta, hogy ennek az albumnak legyen egy olyan átívelő szála, amihez bármilyen dalt hozzátesz, illeszkedni fog… Azt is mondta, hogy azt szeretné, hogy ez az album ugyanolyan fontos és forradalmi legyen, mint a legelső lemezem.”

A vinyl kiadás két bónuszdalt is tartalmaz.

‘The Devil In Me’ dallista:

CD:

01. The Devil In Me
02. Hey Queenie
03. Betty Who?
04. You Can‘t Dream It
05. My Heart And Soul (long version)
06. Get Outta Jail
07. Do Ya Dance
08. Isolation Blues
09. I Sold My Soul Today
10. Love‘s Gone Bad
11. In The Dark
12. Motor City Riders

2 LP:

Side A:
01. The Devil In Me
02. Hey Queenie
03. Betty Who?
04. You Can‘t Dream It
Side B:
01. My Heart And Soul (long version)
02. Get Outta Jail
03. Do Ya Dance
04. Isolation Blues
Side C:
01. I Sold My Soul Today
02. Love‘s Gone Bad
03. In The Dark
04. Motor City Riders
Side D:
01. Can I Be Your Girl (bónuszdal)
02. Desperado (bónuszdal)

Suzi Quatro - The Devil In Me


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás