Április 9-től lesz kapható a ’Tough It Out’ lemez 30. évfordulóját megörökítő koncertkiadvány, amelyről a címadó dalon kívül már a Someday (You’ll Come Running) előadását is megnézhetjük.

Fm 30

Eredetileg 1989-ben jelent meg az FM második nagylemeze, amely bekerült az Egyesült Királyság Top 40-es listájába, és olyan dalszerzők közreműködésével készült, mint Desmond Child (Aerosmith, Bon Jovi), Jesse Harms, Robin és Judith Randall (Mark Free). A lemezt érthető módon a dallamos rock / AOR műfaj klasszikusának tekintik. A három évtizedes évfordulót még 2019-ben tartották meg az Egyesült Királyságban és Németországban, ahol teljes egészében megszólalt az ünnepelt album és persze más ritkán játszott FM-dalok is.

 

 

A csak hanganyag formában megjelenő újdonság, a ‘Tough It Out Live’ tartalmából a címadó dal után furcsa mód most is egy videó került terítékre. Az ünnepelt lemezről ezúttal a Someday (You’ll Come Running) szólal meg élőben, melynek videójába bevágták az eredeti 1989-es klip egyes részleteit is.

Megosztás