A Maybe It’s Time új változatában Nikki Sixx és bandája Corey Taylor, Joe Elliott, Ivan Moody és Slash társaságában zenél. A dalhoz készült kisfilm a kábítószer-használat veszélyeire hívja fel a figyelmet.

Sixx: A.M.

Egy dal erejéig igazi szupergrouppá alakult a Sixx:A.M. A Maybe It’s Time című tétel új verziójához olyan nagy nevek sorakoztak fel, mint Joe Elliott (Def Leppard), Corey Taylor (Slipknot), Ivan Moody (Five Finger Death Punch), vagy éppen Slash. A dal eredetileg a banda legutóbbi ‘Vol.2, Prayers For The Blessed’ című lemezén szerepelt, a ma megjelent újraértelmezés viszont az Artists For Recovery kezdeményezéshez készült, ami egyfajta művészek közötti összefogásként azt tűzte ki céljául, hogy egyesítse az embereket a  kábítószer-használat elleni harcban.

 

 

A dal a szeptember 29-én debütáló ’Sno Babies’ soundtrackjének is a részét képezi. Ebben a független filmben két középosztálybeli heroinhasználó lány útját követhetjük nyomon és láthatjuk azt, ahogy elhatalmasodik az addikció az életükben. A film elérhető lesz a legtöbb digitális platformon és a VOD-szolgáltatók kínálatában. A hivatalos ’Sno Babies’ zenei albumon két Sixx:A.M.-tétel mellett Bad Wolves, Cory Marks, From Ashes to New, Eva Under Fire-dalokat is találunk majd.

Megosztás