fbpx

Megérkezett a huszonnegyedik Stone Sour-demófelvétel is a YouTube-ra. De vajon az Unfinished célzás arra, hogy még nincs vége a demóáradatnak?

Stone Sour

A Stone Sour gitárosa harangozta be, hogy januártól kezdődően különleges felvételeket kezdenek el megosztani, melyek között lesznek sosem hallott alternatív verziók és demók. 2020 nyarára pedig egy különleges kiadvánnyal készülnek, melyen hasonló jellegű anyag lesz hallható élő felvételekkel színesítve. Eddig hét dalt hallhattunk a ’Stone Sour’ albumról, az ’Audio Secrecy’-ről pedig ötöt. Csak a ‘Come What(ever) May’-ről tizenegy dal demója került fel a világhálóra, ezek közül ITT válogathatunk.

Jöjjön hát a huszonnegyedik, az Unfinished az ‘Audio Secrecy’-ről, melynek születéséről így mesélt Josh Rand: „Az Unfinished alapriffje nagyon sokáig keringett a fejemben. Ennek az ötletnek a nagy részét Jeremy Colson társaságában sikerült is megvalósítanom, amikor a Sun Prairie Studiosban voltunk. Nem egészen egy évvel később, amikor Corey eljött, hogy felénekelje, akkor lett végül belőle egy Stone Sour-dal.”

 


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás