Már a negyedik dalával jelentkezett Steven Wilson a januárban érkező ’The Future Bites’ lemezéről. A 12 Things I Forgot különlegessége, hogy az előzőektől eltérően 12″-os vinyl maxin is kapható lesz.

Steven Wilson

A koronavírus-járvány miatt 2021. január 29-re tolódott Steven Wilson ’Future Bites’ című lemezének megjelenése. A zenész eredetileg idén nyáron, koncertekkel egybehangolva szerette volna bemutatni friss anyagát. A kiadvány a Caroline International gondozásában lát napvilágot, Wilson saját webes kereskedésében többféle fizikai változat közül lehet válogatni (CD, LP, kazetta, Blu-ray, valamint mindhárom hanghordozót tartalmazó csomag). Az album a 21. századi függőségek világába kalauzolja el a hallgatót, valamint azt tárja fel, hogyan fejlődik az emberi agy az internet korában. „Minden alkalommal, amikor lemezt készítek, nagyon fontos, hogy valami különlegeset alkossak, és még véletlenül se hasonlítson az előzőekre” – mondta elképzeléseiről Wilson.

 

 

Az Elton John vendégeskedésével készült Personal Shopper, az Eminent Sleaze és a King Ghost került eddig nyilvánosságra. A frissen bemutatott dal, a 12 Things I Forgot az előzőektől eltérően 12″-os vinyl maxin is kapható lesz, rajta a Move Like a Fever egy alternatív verziójával, mely eltér a nagylemez deluxe kiadásán szereplő változattól is, valamint a King Ghost (Tangerine Dream Remix)-szel a B oldalán, mely egy kilenc percnél is hosszabb változata a korábban bemutatott dalnak. A fizikai példány november 27-től lesz elérhető. Az igazán vastag pénztárcával rendelkező elkötelezett rajongók számára egy ‘Ultra Deluxe Music Product On Obsolete Media Boxset’ is készült az újdonságból, amely röpke 10 000 angol fontért előrendelhető.

Megosztás