Megérkezett Tim Bowness második új dala, ami a hamarosan megjelenő új lemezén kap helyet. A szóban forgó dalhoz egy látványos animációs klip is készült.

Tim Bowness

Augusztus 28-án jelenik meg Tim Bowness hatodik szólólemeze az Inisde Out Music gondozásában, mely a ’Late Night Laments’ címet kapta. Az ígéretek szerint Bowness legintimebb szólóanyagával lesz dolgunk, melynek keverését ezúttal is régi partnere, Steven Wilson készítette. A maszterelés Calum Malcolm (The Blue Nile, Prefab Sprout) nevéhez kötődik, a produceri feladatokat pedig Brian Hulse mellett maga a szerző látta el. A ’Late Night Laments’ lemezen hallható vendégek listája így fest: Richard Barbieri, Colin Edwin, Kavus Torabi és Evan Carson. A borítót Jarrod Gosling készítette.

 

 

Az I’m Better Now után érkező Northern Rain című dalban nemcsak az elektronikus, de az akusztikus ütőhangszerek is megjelennek, a vendégek pedig Melanie Woods (Sidi Bou Said, Knifeworld) és Evan Carson (Kate Rusby, iamthemorning), a videót Peter Chilvers készítette.

Megosztás