Jövő januárban lát napvilágot Steven Wilson új albuma, a ’Future Bites’, amiről már a második dal is meghallgatható Eminent Sleaze címmel.

Steven Wilson

A koronavírus-járvány miatt 2021. január 29-re tolódott Steven Wilson ’Future Bites’ című lemezének megjelenése, ugyanis a zenész eredetileg idén nyáron, koncertekkel egybehangolva szerette volna bemutatni friss anyagát. A kiadvány a Caroline International gondozásában lát napvilágot, Wilson saját webes kereskedésében többféle fizikai változat közül lehet válogatni (CD, LP, kazetta, Blu-ray, valamint mindhárom hanghordozót tartalmazó csomag). Az album a 21. századi függőségek világába kalauzolja el a hallgatót, valamint azt tárja fel, hogyan fejlődik az emberi agy az internet korában. „Minden alkalommal, amikor lemezt készítek, nagyon fontos, hogy valami különlegeset alkossak, és még véletlenül se hasonlítson az előzőekre.” – mondta elképzeléseiről Wilson.

 

 

A kiadványról korábban a Personal Shopper című tételt ismerhettük meg, amelyben Elton John is feltűnik, hosszú idő után azonban itt a következő dal, az Eminent Sleaze.

Megosztás