Szeptember 17-én ­– azaz holnapután – a Livesoundnak köszönhetően végre újra hazánkba látogat a Martin Lopezt (ex-Opeth) is soraiban tudó svéd progmetál alakulat, a Soen, az esemény két vendégzenekara a LizZard és az Oceanhoarse.

Soen

A svéd progresszív metál szupergroup, a Soen turnéja már javában zajlik, a 2021-ben halasztásra került ’Imperial European Tour’ névre keresztelt túra budapesti állomásának az A38-as hajó gyomra ad otthont.

 

 

A tavalyi ‘Imperial’ album bemutatóján a dobok mögött Martin Lopez (ex-Opeth), énekesként Joel Ekelöf, illetve Lars Åhlund billentyűs, Cody Lee Ford gitáros és Oleksii ‘Zlatoyar’ Kobel basszusgitáros lép fel. Előttük egy különleges art-rock formáció, a francia LizZard mutatkozik be, és visszatér a finn Oceanhoarse is.

Friss hír a zenekarral kapcsolatosan, hogy ’Atlantis’ címmel november 18-án napvilágot lát egy különleges koncertfilm, amelynek anyagát Stockholmban, a legendás Atlantis Grammofon stúdióban rögzítették élő szimfonikus zenekari kísérettel. Erre a csapat tizenhárom legnépszerűbb dalát hangszerelte újra, mellettük helyet kapott a Slipknot Snuff című dalának feldolgozása is. A 14 nóta közül a Trialshoz készítettek videót.

a Livesounds bemutatja: Imperial European Tour 2022
2022. szeptember 17., szombat 18:30
Budapest, A38 Hajó
Soen, LizZard, Oceanhoarse koncertek
Belépő: elővételben 7500 Ft, a koncert napján 8500 Ft
Jegyek kaphatók az A38 és a Tixa weboldalain, továbbá a Ticketportal és az Eventim hálózatában.

Az ’Atlantis’ dallistája:

01. Antagonist
02. Lunacy
03. Monarch
04. Trials
05. River
06. Jinn
07. Illusion
08. Modesty
09. Lucidity
10. Savia
11. Fortune
12. Snuff (Slipknot-feldolgozás)
13. Lascivius
14. Lotus

Soen

Megosztás