Michael Schenker Fest után Iowa titánjai is lemondtak egy Japánra és további ázsiai országokra kihegyezett sorozatot. Ennek értelmében a Slipknot saját fesztiválja, a Knotfest Japan is halasztásra került.

Slipknot – Ők is lemondták az ázsiai turnét a koronavírus miatt

Ebben a hónapban az ázsiai régióban folytatta volna a ’We Are Not Your Kind’-hoz kapcsolódó koncertsorozatot a Slipknot, ám a globális egészségügyi gondokra tekintettel – amelyet a koronavírus terjedése okoz – lemondták az érintett öt koncertet, melyek között ott volt a kétnapos Knotfest Japant is.

A csapat következő üzenetét lehetett olvasni a közösségi médiában: „A globális egészségügyi helyzet fényében a Slipknot úgy döntött, hogy elhalasztja a teljes ázsiai turnét, melyben a Knotfest Japan is benne lett volna. Az ilyen jellegű döntések nem könnyűek, de a biztonság és a rajongóink egészsége az elsődleges. Ebből az okból kifolyólag a zenekarok, az előadó művészek, a technikai személyzet és a helyi alkalmazottak is ugyanúgy megszenvedik ezt az egészet, de ez volt az egyetlen ésszerű döntés, amit meghozhattunk. A Slipknot és a Knotfest is vissza fog térni Ázsiába rövidesen, amikor már mindenki számára biztosított a biztonság, amely ezekhez az előadásokhoz szükséges.”

Megosztás