fbpx

Tegnapelőtt lépett fel Budapesten az amerikai metalcsapat, de a szlovéniai körutazásuk emlékezetes marad, ugyanis egy fotóról kiderült, ki is valójában „Tortilla Man”.

Slipknot

Egy Szlovéniában található cseppkőbarlangot, a Postojna Cave-et látogatott meg a Grammy-díjas csapat három tagja. Shawn “Clown” Crahan, és Jay Weinberg mellett a zenekar legújabb tagja is feltűnt, de ezúttal maszk nélkül.

Slipknot

Tortilla Man akkor tűnt fel, amikor a zenekar bemutatta a ’We Are Not Your Kind’-on helyet kapó Unsainted című dalt. Kilenc hónap alatt próbálták felfedni, hogy valójában ki is ő, de mostanáig nem jártak sikerrel. A fentebb látható fotót a Postojna Cave hivatalos Facebook-oldalán tették közzé, a sportarénás fellépésük előtt néhány órával. Így most már biztosak lehetünk benne, hogy az eddig titkolt új ütős nem más, mint Michael Pfaff. A többhangszeres egyébként billentyűsként zenélt együtt Clownnal a Dirty Little Rabbits nevű csapatban, továbbá a szintén Iowa államban működő The Snacks nevű banda tagja is.

 

Megosztás