A tegnapi nap újabb mérföldkő volt a Slipknot életében: előbb a világhálón mutatták be legújabb dalukat, majd még este a Knotfest Los Angeles-i állomásán élőben is megszólalt a Chapeltown Rag.

Slipknot

Iowa maszkos metálcsapata visszatért, két évvel a ’We Are Not Your Kind’ után új dalt mutatott be a Slipknot. A The Chapeltown Rag című dallal ott folytatják zeneileg, ahol az előző anyagon abbahagyták, Corey Taylor dalszövege viszont új területen jár, mert az online kultúra és a közösségi média mérgező hatásával foglalkozik. „Ez egy klasszikus, gyilkos Slipknot-dal – mondta a frontember. A szövege arról a manipulációról szól, amikor a tömegmédia torzításai tovább torzulnak, ahogy a közösségi média szereplői visszhangozzák azokat. Ezek a manipulálók megpróbálnak minket különböző irányokba elvinni, a cél, hogy mindannyian függővé váljunk, ami nagyon-nagyon veszélyes.”
A Slipknot főszereplésével érkezett meg a Knotfest-show a tegnapi napon Los Angelesbe, ahol a Bring Me The Horizon, a Killswitch Engage, a Fever 333, a Code Orange, a Vended és a Cherry Bombs is színpadra lépett a Banc Of California Stadiumban. Corey Taylor már a dal premierje előtt elárulta, hogy műsorra tűzik a Chapeltown Raget a koncerten, amit nemcsak a helyszínen lehetett megnézni, hanem a Veeps platformon keresztül a világon bárhonnan. Utólag is lehet jegyet váltani, amellyel a show november 9-én 9 óráig korlátlanul visszanézhető.

 

 

Slipknot

Megosztás