A keményebb és dinamikusabb oldalát mutatja meg a februárban érkező új Sirenia-albumnak, a ’Riddles, Ruins & Revelations’-nek a We Come To Ruins.

Sirenia

A gótikus metálban utazó norvég zenekar már a tizedik nagylemezét készül kiadni, amely ’Riddles, Ruins & Revelations’ címmel érkezik február 12-én a lemezboltokba. A Morten Veland (gitár, basszusgitár, ének, billentyűs hangszerek és programozás), Nils Courbaron (szólógitár), Emmanuelle Zoldan (ének) és Michael Brush (dobok) alkotta négyes ez alkalommal különleges csavart vitt az új dalokba: elektronikus hatásokkal fűszerezték meg azokat úgy, hogy közben a zenei mag semmit sem változott. A csapat agya és zenei főnöke így jellemezte ezt a dalcsokrot: „Változatos anyaggal jövünk, amit már el is várnak tőlünk. Új oldalunkról is megmutatkozunk, ugyanakkor megtalálható a lemezen mindaz, amit idáig Sireniának hívtunk, ismerős és ismeretlen zenei tájakon kalandozunk, reméljük, hogy tetszeni fog az utazás!”


A frissen bemutatott dalról pedig így mesélt: „A We Come To Ruins a második önálló dala a következő lemezünknek. Ez a Sirenia keményebb oldalát mutatja meg, bár nagyon dinamikus, a hangulat és intenzitás sűrűn váltakozik benne. Ez talán jellegzetesebb Sirenia-dal, mint az első kislemeznótánk [az Addiction No. 1], mégis modernebb megközelítésű.”

Megosztás