Against All The Odds című dalával bizonyítja a Secret Sphere, hogy húsz évet felölelő történetük során most erősebbek, mint valaha.

A mai megjelenések között kapott helyet az olasz power metal csapat újdonsága, Aldo Lonobile gitáros új életet lehelt a csapatba a régi énekes visszahívásával. A ‘Lifeblood’ címmel érkezett lemezen ismét Roberto Messina énekest hallhatjuk, aki Michele Luppi (Whitesnake) helyét vette át. A régi-új énekes is pozitívan nyilatkozott a felújított kapcsolatról: „A ‘Lifeblood’ ünnepli a visszatérésemet a zenekarhoz, a gyökereimhez, az otthonomhoz, ahol inspiráltnak és szabadnak érzem magam. Ugyanakkor ez a Secret Sphere korai, egyedi stílusához – a tiszta, energikus és kreatív dallamos power metalhoz – való visszatérést is jelenti.”

 

 

A kiadványt gondozó Frontiers Music a megjelenés előtt a Lifeblood és a The End Of An Ego című dalokat tette közzé. A harmadik kislemezt a mai napra tartogatták, hivatalos videón debütált az Against All The Odds. A klip megjelenésével egy időben a népszerű digitális platformokon már meghallgatható a teljes nagylemez, a fizikai példányokat az olasz kiadó webshopjában lehet beszerezni.

Megosztás