The End Of An Ego című dalát mutatja be az olasz power metal csapat, akik újra Roberto Messina énekessel dolgoznak együtt.

Secrect Sphere

A Frontiers Musicnál jelenik meg március 12-én a Secret Sphere új albuma ‘Lifeblood’ címmel, amelyről a csapat főnöke, Aldo Lonobile gitáros – aki újabban Geoff Tate Sweet Oblivion nevű projektjének is szellemi atyja – a következőket mondta: „Az elmúlt két évet a Secret Sphere jövőjéről való töprengéssel töltöttem, és rájöttem, hogy valami hiányzik. Újra fel kellett fedeznem a dalszerzés örömét annak a zenekarnak a számára, amelyik már több mint húsz éve az életem része. Örömmel mondhatom, hogy sikerült rátalálnom, így a ‘Lifeblood’ a zeneszerzés örömének az ünneplése.” A lemez különlegessége, hogy a Whitesnake billentyűs pozícióját is elfoglaló Michele Luppi énekes távozott, helyére pedig a csapat eredeti frontembere, Roberto Messina került vissza.

 

 

A ‘Lifeblood’ már előrendelhető a Frontiers webes boltjában CD-lemezen és gatefold borítós, piros színű LP-n. A Lifeblood után most a The End Of An Egót ismerhetjük meg a hozzá készült szöveges videó segítségével.

Megosztás