Pénteken új albumot adott ki Simon Collins is. Ha kíváncsi vagy, hogy milyen zenét játszik új anyagán Phil Collins fia, akkor hallgasd meg a folytatásban található Living In Silence című dalt!

Simon Collins

A Frontiers Musicnál jelent meg szeptember 4-én Simon Collins új albuma is, a ’Becoming Human’. A lemez anyagát Robin Boult segítségével írta Simon, de Dave Kerzner és Kelly Avril Nordstrom is társszerző néhány tételben, akikkel a Sound Of Contactben játszott együtt Collins. Az igen komoly témákat érintő albumról többek között ezt mondta Simon korábban: „Sokat foglalkoztam ezekkel a dolgokkal, olyannyira, hogy az album készítését az életem kisebb önálló szakaszának tekintem. Egyes elméletek szerint az emberi lények lelkekké változnak át, de szerintem fordítva van, olyan spirituális lények vagyunk, akik megtanulnak emberré válni. Vajon általunk ismeri-e meg a világegyetem önmagát vagy a világegyetemen keresztül ismerjük-e meg önmagunkat? Úgy vélem, hogy mindkettőnek van értelme, de ezek különböznek.”

 

 

A lemezről a megjelenés apropójából a Living In Silence is meghallgatható, de ha még nem volt szerencséd a címadóhoz és a The Universe Inside Of Me-hez sem, akkor kövesd a linkeket és hallgasd meg azokat is!

Megosztás