Szeretnél szerepelni a Scorpions új klipjében? Erre most nagy esélyed van, ugyanis a német rockerek csak a te segítségedre várnak, hogy veled együtt készíthessék el a Sign Of Hope videóját.

Scorpions

Rudy Schenker és csapata közönségéhez fordult új daluk, a Sign Of Hope videóklipjének elkészítése érdekében. Az új szerzeményt a pandémia teremtette helyzet ihlette. Ezzel kapcsolatban a következő közleményt intézték rajongóik felé: „Mutassátok meg nekünk a remény jelét. Az új dalunkat szeretnénk felhasználni arra, hogy reménysugarat adjunk a Covid-19 okozta helyzetben. Küldjetek bármit, egy fotót, egy ábrát egy rügyező virágról, kedvenc szabadidős tevékenységetekről, közös képet szeretteitekről.  Valamit, amivel titeket is bevonhatunk új dalunk, a Sign Of Hope klipjébe. Ezek lennének a remény jelei tőletek. Előre is köszönjük, ha megosztjátok velünk. A fotókat ide töltsétek fel: https://woobox.com/uwkita?.”

 

 

A dalt, mely valószínűleg a 2021 első felében megjelenő új Scorpions-album egyik darabja lesz, még április végén ismerhettük meg.

Megosztás