Két nap múlva jelenik meg a Saxon 24. stúdiólemeze, a Kennedy-gyilkosság (Dallas 1 PM) után most egy másik rejtély nyomába erednek Biffék a There’s Something In Roswell című dalban. A Judas Priest és a Uriah Heep társaságában turnézó bandát legkönnyebben Bécsben kaphatjuk el.

Saxon Biff Byford

Két nap múlva itt az új Saxon-album, a ’Hell, Fire And Damnation’, a címadó szerzeményt már november végén megismerhettük, most bemutatták a There’s Something In Roswell című dalt, mely a Kennedy-gyilkosságról szóló koncertfavorithoz, a Dallas 1 PM-hez hasonlóan valós történeten alapul. 1947-ben az új-mexikói Roswellben állítólag lezuhant egy meteorológiai ballon, amit roswelli incidensként emlegetnek. Sokak szerint egy idegen eredetű űrhajó zuhant a földre, ám erről hivatalos állásfoglalás azóta sem született. „Milyen csodás történet! Évek óta kering a szóbeszédben és a dal is pontosan erről szól: valaminek történnie kellett, mert még mindig izgatja az embereket. Szeretem a dallamát is, a 80-as évek Saxonját idézi, hidat képez a Dallas 1 PM és a jelenlegi Saxon között” – mutatta be az új opust Biff Byford, a banda főnöke.

 

 

A Saxon április 1-jén, húsvét hétfőn Bécsben, a Stadthalléban lép fel a Judas Priest és a Uriah Heep társaságában, a koncertre velünk is elutazhatsz, ismerve a hamarosan megjelenő új Saxon- és Judas Priest-album részleteit és a legutóbbi, igen jól sikerült Uriah Heep-lemezt, feledhetetlen este várható. Az új anyag CD és LP formátumokban előrendelhető már a hazai lemezboltokban is.

Megosztás