A Crime Of The Century már a negyedik dal, amit bemutattak a Revolution Saints 2.0 felállásának első lemezéről, az ‘Eagle Flight’-ról. Deen Castronovo énekes szerint keményebb lett a zene, mint a korábbi albumokon.

Revolution Saints

A Revolution Saints negyedik albuma, az ‘Eagle Flight’ – mely az első az új felállással, az úgynevezett Revolution Saints 2.0-val – április 21-én jelenik meg, és ezerrel promózzák, hogy ne veszítsék el a régi rajongókat. Nem véletlenül lett tehát már a negyedik dal nyilvánosságra hozva 1 hónappal a megjelenés előtt. „Azt hiszem, sikerült kicsit eltávolodnunk a Journey-hangzástól, és ez jó dolog nekem, mint énekesnek, mert állandóan azt a sok magas hangot kiénekelni kicsit durva. Jeff és Joel segítségével talán nem lett sötétebb, de nem is annyira poporientált, ami nagyon jó. Ismertem Jeffet és Joelt hosszú évek óta. Ahogy hozzájárultak hatalmas zenei tudásukkal az albumhoz, olyan volt, mintha a kémia már a kezdetektől fogva működött volna” – mondta Deen Castronovo énekes-dobos, aki az egyetlen konstans tagja immár a bandának. Mellette Joel Hoekstra gitáros (Whitesnake, Trans-Siberian Orchestra, Iconic) és Jeff Pilson basszusgitáros (Foreigner, Black Swan, The End Machine, Dokken) a zenekar tagjai, a producer és egyben billentyűs-vokalista a Frontiers Music egyik ügyeletes zeneszerzője, Alessandro Del Vecchio.

 

 

A címadó dalon kívül bemutatták már a Talking Like Strangerst, valamint a Need Each Othert, most pedig itt a Crime Of The Century.

Megosztás