’Metal Commando’ címmel jelenik meg júliusban a Primal Fear új lemeze, a gárda az első dalról pedig már le is rántotta a leplet.

Primal Fear

A Nuclear Blast gondozásában jelenik meg július 24-én a Primal Fear 13. stúdióalbuma ’Metal Commando’ címmel. A lemez producere Mat Sinner volt, míg a keverés Jacob Hansen nevéhez kötődik. Az albumról a csapat főnöke, a basszer, Mat Sinner a következőket mondta: „Nem akarok szuperlatívuszokban beszélni, de mindegyikünk a legtávolabbi határait feszegette, és nagyon elégedettek vagyunk a hangzással, valamint a dalokkal is. Elég biztonságos azt mondani, hogy a lemez csúcs lett, mivel talán ez az eddigi legerősebb albumunk. Ez a tökéletes keveréke a kezdeti és a mostani stílusunknak, az egyensúly is tökéletes, valamint minden zenekari tag fantasztikus munkát végzett. Számomra a ’Metal Commando’ a megfelelő album a megfelelő időben.”

 

 

A lemez a Nuclear Blast kiadótól már elő is rendelhető többféle formátumban, alább pedig az első dalt, az Along Came The Devilt csekkolhatod le.

Ne feledd, a gárda október 8-án a Barba Negra Music Clubban lép fel a Concerto Musicnak köszönhetően. Bővebb infó a koncert Facebook-eseményében.

’Metal Commando’ számlista:

01. I Am Alive
02. Along Came The Devil
03. Halo
04. Hear Me Calling                       
05. The Lost & The Forgotten
06. My Name Is Fear
07. I Will Be Gone
08. Raise Your Fists
09. Howl Of The Banshee
10. Afterlife
11. Infinity

bónusz CD a digipack változathoz:
12. Rising Fear
13. Leave Me Alone
14. Second To None
15. Crucify Me

Primal Fear

Megosztás