Az Enforcer március 19-én jön ki új koncertlemezével, melyet 1 CD-n vagy 2 LP-n lehet beszerezni, a megjelenés napján viszont megosztják a YouTube-on a teljes előadás képi anyagát.

Enforcer

A svédek heavy metal kommandója 2015-ben adta ki ’Live By Fire’ című koncertalbumát, melyet a hagyományos LP formátumon kívül CD + DVD kombóban árultak. Most kisebb a felhajtás, a Nuclear Blast csak a ‘Live By Fire II’ hanganyagát adja ki, ám a szokásosnál terjedelmesebb füzetekkel. A lemez gatefold 2 LP formában 16 lapos LP-méretű füzettel, CD-n 28 oldalas booklettel, és persze digitális változatban is megjelenik – füzet nélkül.

 

 

Hogy mégse maradjunk igazi látható koncertélmény nélkül ezekben az amúgy is ínséges időkben, a megjelenés napján, március 19-én megosztják a teljes koncertfelvételt a YouTube-on. Addig viszont meg kell elégednünk a múltkori From Beyond, vagy a most megjelent Destroyer képanyagával.

Olof Wikstrand így konferálta fel a dalt: „Destroyer! Ez az a dal, ahol a cím mindent elmond. Egy újabb koncertklasszikus az előző öt év terméséből, ami felrázza és beindítja a közönséget. Egyik kedvenc nyitó témám és koncertfavoritom.”

Megosztás