Egy minden szempontból különleges projektre készülődik a Powerwolf, pénteken moziélményt varázsolnak a streaming platformra.

Powerwolf

A Powerwolf miséi – ahogyan koncertjeiket nevezik – mindig különleges élménynek számítanak, ezért is fájó pont a banda számára, hogy legújabb lemezüket, a ’Call Of The Wild’-ot a világjárvány miatt nem tudták bemutatni élőben. Most egy különleges koncertfilmmel igyekeznek kárpótolni rajongóikat, és amikor a farkasok a képernyő elé hívják falkájukat, nagy dolgokra lehet számítani. A ’The Monumental Mass: A Cinematic Metal Event’ új dimenziót nyit a zenekar történetében, az eseményre 2021. december 17-én, 19 órakor kerül sor, a jegytulajdonosok december 22-ig bármikor megtekinthetik a show-t.
A zenekar így buzdította falkáját a részvételre: „Farkasok, izgatottak vagyunk, hogy végre bejelenthetünk valami nagyon különlegeset, aminek koncepcióján az elmúlt hónapokban dolgoztunk, ez a ’The Monumental Mass: A Cinematic Metal Event’. Készüljetek fel egy eddig sosem látott világra, egy eddig sosem hallott műsorra és egy eddig sosem mesélt történetre! Ez az esemény nemcsak egy élő közvetítés lesz, hanem egy utazás az érzékelhető valóságon túlra. Olyan lélegzetelállító látványvilágot, a kategóriájában egyedülálló pirotechnikát, valamint számos lenyűgöző egyedi show-elemet élhettek át, amit még soha nem láttatok a Powerwolftól! A zenekar arra invitál titeket, hogy ünnepeljünk együtt ezen a monumentális misén!”

 

 

Az eseményre készített egyedi relikviák és jegyek már megvásárolhatók a streaming platform honlapján.
A zenekar közel egy év múlva már nem online koncertre fog készülődni, ugyanis a tervek szerint 2022 novemberében és decemberében Európa-turnéra indulnak a Dragonforce és a Warkings társaságában, a ’Wolfsnächte 2022’ elnevezésű koncertkörút budapesti állomása 2022. november 16-án lesz a Barba Negrában.
Ha még nem vetted meg a jegyed a streaming show-ra, kedvcsinálónak itt van néhány előzetes arról, mire is számíthatsz pénteken este:

Powerwolf

Megosztás