A bitangerős „csomagnak” köszönhetően hetekkel a koncert előtt telt házas lett a német Powerwolf, az angol Dragonforce és a nemzetközi Warkings Európa-turnéjának budapesti állomása.

Amihez az Arch Enemy és az Amon Amarth nagyon közel volt, azt a német Powerwolf hetekkel a koncertje előtt megcsinálta. Az új és nagyobb helyre költözött Barba Negra Red Stage-ben, november 16-án rendezendő koncertre minden jegy elkelt, így telt ház fogja várni a „Farkasokat”, akik bitangerős társítással érkeznek Budapestre.
Az est headlinere rendszeres látogatója hazánknak, rajongótábora – mint azt a nézőszám mutatja – folyamatosan gyarapszik. A tavaly megjelent ’Call Of The Wild’ albumukkal érkeznek, de természetesen korábbi slágereik is terítékre kerülnek, amelyek a nemrég megjelent ’The Monumental Mass – A Cinematic Metal Event’ kiadványon is szerepelnek.

 

 

Az estét az a Warkings zenekar fogja nyitni, akik még sosem jártak hazánkban, anyagaikról már többször írtunk a magazin oldalán, legújabb nagylemezük a koncert előtt pár nappal jelenik meg. A ’Morgana’ címet kapó album november 11-én jön ki a Napalm Records gondozásában, és az album érdekessége, hogy egy olyan tétel is szerepel rajta, ami a turné-főzenekar Powerwolf egyik dalát dolgozza fel. Az Armata Strigoi című tétel a fizikai hanghordozók bónuszszámaként biztosan hallható lesz, a streamingszolgáltatók egyelőre nem mind hozzák.

Utánuk jönnek a szélvészgyors angol Dragonforce-ék, akik már a Kreatorba távozó basszusgitáros helyére érkező Alicia Vigillel lépnek fel. Az angolok még a pandémia előtt jelentették meg utolsó albumukat, így vélhetően egy best of programmal érkeznek.

Akinek van jegye, a koncert további részleteiről az esemény Facebook-oldalán tájékozódhat.

Megosztás