Az ausztrál gitárvirtuóz november 27-én érkező új albumának első kislemeze, az I’ll Tell You Someday már meghallgatható.

Plini

’Impulse Voices’ címmel jön ki Plini második nagylemeze, erről dobták be a közösbe a titokzatos című I’ll Tell You Someday dalt, amely ígéretes a maga nagy ívű progger, ugyanakkor dallamos megközelítésével.

 

 

Plini már háromszor is járt hazánkban, és nagyon komoly érdeklődés kísérte a fellépéseit, az egyik bulijáról mi is tudósítottunk. „Azért választottam ezt a dalt, mert ez olyan szívből jövő, instrumentális ölelés, amire mindenkinek szüksége lehet mostanában. Remélem, hogy jól vezeti fel az albumot a hangzásával, az energiájával, bár az anyag egésze akár hamis biztonságérzetet is kelthet egyesekben a megszólalásával. A korlátozások miatt sebességet váltottam márciustól, és elkezdtem Sidney környékén kóborolni, közben zenét hallgattam, majd hazaérve hagytam ezeket leülepedni. Nagy élmény volt, keveredett bennem a pályám kezdetének szabadságérzete a későbbi tapasztalatokkal, aztán a nagy ötletek finomításában segítettek a zenésztársaim.”

Plini – gitár
Chris Allison – dobok
Simon Grove – basszus
Dave Mackay – billentyűs hangszerek
John Waugh – szaxofon
Amy Turk – elektroakusztikus hárfa
Devesh Dayal – vokál
Aleksandra Djelmash – vokál

’Impulse Voices’ dallista:

01. I’ll Tell You Someday
02. Papelillo
03. Perfume
04. Last Call
05. Impulse Voices
06. Pan
07. Ona/1154
08. The Glass Bead Game

Plini

Megosztás