Roger Waters azzal vádolta meg David Gilmourt, hogy egykori társa nem ad neki hozzáférést a Pink Floyd honlapjához, melynek harmincmillió követője van.

David Gilmour Roger Waters

Waters társaival a minap elkészítette a Pink Floyd Mother dalának karanténverzióját, amit csak a Facebookon több mint kétmillióan láttak szerte a világon. „Ez szívmelengető, de egy kérdés is felmerül. Miért nem látható ez a felvétel azon a weboldalon, amit Pink Floydnak hívnak? És értem ezalatt a Facebook- és egyéb oldalakat is. A válasz az, hogy tőlem semmi nincs azon az oldalon, mert David Gilmour letiltott. Már tettem több javaslatot is, hogy zárjuk le a múlt sérelmeit. Harmincmillió rajongója van annak a dolognak, amit öten, Syd, én, Rick, Nick és David hoztunk létre sok év alatt. Az lenne a tisztességes és korrekt dolog, ha egyformán eljuthatnánk a rajongókhoz és megoszthatnánk a projektjeinket.” – szól Waters üzenete.

 

 

Amikor 1985-ben Waters és Gilmour perre ment a Pink Floyd név miatt, Gilmour nyert. „Azt hiszi, mivel övé a név, ő a Pink Floyd, én nem vagyok tényező és jobban teszem, ha kussolok.”

Megosztás