Az OU nevű pekingi csapat leszerződött az Inside Out Music istállójához, zenéjükre Devin Townsend, a The Gathering és a Radiohead gyakorolt hatást, amely ki is hallatszik a debütáló kislemezdalukból.

A Lynn Wu (ének), Anthony Vanacore (dobok), Zhang Jing (gitár), Chris Cui (basszusgitár) felállású OU (kiejtve O) tagjai sok évet játszottak más zenekarokban, de mindegyikük új kihívást keresett magának. A dobos Vanacore által életre hívott formáció célkitűzése az volt, hogy zenéjük fogós, dinamikus és erőteljes legyen. Azért válaszották Lynn Wu énekesnőt a banda élére, mert az ő egyedi hangja passzolt az elképzeléseikhez, amelynek eléréséhez főként Devin Townsend, a The Gathering és a Radiohead hatását gyúrták egybe. Az OU debütáló albuma ’One’ címmel jelenik meg az Inside Out Music gondozásában május 6-án digipak CD-n és gatefold borítós vinyl lemezen a digitális platformok mellett.
Ízelítőnek a lemezt nyitó tételt, a Travelt hallgathatjuk meg, amelyről a dobos így mesélt: „Mindannyian nagyon izgatottan vártuk, hogy bemutathassuk a világnak az első kislemezünket, a dal a vágyaink fizikai és lelki beteljesüléséről szól, reméljük, hogy rátok is hatással lesz. Biztos vagyok benne, hogy Lynn éneke megragadja a hallgatók figyelmét.”

 

 

’One’ dallista:

01. Travel
02. Farewell
03. Mountain
04. Ghost
05. Euphoria
06. Prejudice
07. Dark
08. Light

OU-One

Megosztás