Betartotta ígéretét Paksi Endre csapata, és nőnap alkalmából debütált második új daluk, mely az áprilisban érkező ’Csak a jót’ albumon kap helyet.

Ossian – Hallgasd meg a címadó dalt az áprilisi ’Csak a jót’ nagylemezről

Egy újabb előzetes dal, a Követem vakon tegnap óta elérhető a YouTube-on. A csapat a következő üzenetet tette fel Facebook-oldalára: „Drága Hölgyeim, szokásunkhoz híven, Nagyon Boldog Nőnapot kívánunk ezzel az új dallal! »Nélküle üres a Nagyvilág, tombolva lángoló Tűzvirág, nélküle olyan, aminek látom, vele széppé álmodom.«”

Előrendelés a zenekar hivatalos honlapján, az ossian.hu címen. A digipak CD-n hat bónusz koncertfelvétel is hallható, van limitált MK és LP változat is, a rajongók egyedi sorszámot választhatnak az LP-khez, illetve egy, csak az albummal együtt rendelhető előrendelői póló is válaszható.

Az albumon 12 friss dal kapott helyet, melyet további hat bónusz követ a tavaly szeptemberi Barba Negra Trackes koncert felvételei közül. A lemezborítót és a szöveges videót a 2019-es ’A reményhozó’ borítójához hasonlóan a HammerWorld grafikusa, Devecz Ádám (Kalapács, Road, Depresszió, Moby Dick, stb.) készítette.

Paksi Endre énekes a ’Csak a jót’ lemezről: „Az Ossiannak a kezdetektől fogva pozitív üzenetei vannak. Elég az Acélszív kulcsmondatát idéznem: »…olyannak és úgy fogadj el, ahogy én teszem…«. A nagyvilág olyan, amilyen, de mi magunk formálhatjuk jobbá a sajátunkat. Én rendíthetetlenül optimista vagyok, és a soha fel nem adás híve. Az új album szerintem egyenes folytatása ‘A reményhozó’ albumnak, de az Ossian minden korszakából vannak benne hangulatok, egy nagyon változatos anyag született, erős, karakteres dalokkal.”

Megosztás