Új szöveges videót mutatott be az Ossian nőnap alkalmából, az Ember a Holdon című dal nem konkrétan róluk szól, de az elmagányosodás ellen protestálva valahol mégis. A tavaly őszről áthozott tavaszi lemezbemutató koncertet viszont ismét el kellett halasztani.

Ossian - Ember a Holdon

Április közepén jelenik meg az Ossian új albuma, ‘A teljesség’, melyhez a korábbi gyakorlattól eltérően még mindig nem tudunk dallistát közölni, viszont a karácsonyi ajándékként bemutatott Azon a napon után az Ember a Holdonnal együtt már két számot ismerhetünk róla.

 

 

„Drága hölgyeim! Engedjétek meg, hogy átnyújtsunk szerény ajándékként egy vadonatúj dalt! Nagyon boldog nőnapot kívánunk!!!” – osztotta meg a nótát közösségi oldalán a zenekar.

Ossian - A teljesség

A tavaly őszről idén tavaszra halasztott lemezbemutató koncertet azonban ismét el kellett halasztani a járványügyi intézkedések miatt. „Tekintettel a jelenleg érvényes szabályozásra és a várható korlátozásokra, sajnos ismét halasztanunk kell a budapesti nagykoncertet, ami ezáltal háromszoros ünnep lesz! A ‘Csak a jót’ és ‘A teljesség’ albumok bemutatója és a zenekar 35 éves jubileumi koncertje új időpontban, 2021. szeptember 11-én a Barba Negrában kerül megrendezésre. A 2020. szeptember 12-re, majd 2021. április 30-ra és 2021. május 1-re a Barba Negrába tervezett Ossian-koncertek halasztásra kerülnek” – állt a zenekar közleményében, majd a rajongók kérdésére hozzátették: „Bármelyik korábbi koncertre megvásárolt jegy érvényes és természetesen bármelyik vissza is váltható március 31-ig, vagy átadható, eladható. Jelenleg az új dátumra csak regisztrálni lehet, aki regisztrál, elsőbbséggel válthat majd jegyet. Bízunk benne, hogy újabb halasztásra már nem lesz szükség!”

Ossian dupla koncert

Megosztás