A szimfonikus power metalban alkotó svéd Twilight Force Európa-turnéba kezdett, ahová már a turné első napján megjelent új lemez dalait is magukkal hozzák. Február elején hazánkat is elérik és jó eséllyel a friss klipes dalt, az At The Heart Of Wintervale-t is eljátsszák.

Twilight Force 2023

A Twilight Force ’At The Heart Of Wintervale’ címre keresztelt negyedik albuma a napokban jelent meg. A bő három évvel a zenekar előző lemeze után landoló stúdióalbum vadonatúj és izgalmas történeket mesél el a „Twilight Kingdoms”-ból. Az album megjelenését a címadó tételhez készült videóval tették emlékezetessé.

 

 

A zenekar a megjelenés apropójából mesélt az albumról: „Örüljetek! Az örök várakozásnak vége! Az ’At The Heart Of Wintervale’ végre rászabadult a halandók világára, és most már minden rendben van! Ez az alkotás azon hatalmas erőfeszítéseink csúcspontja, amelyek célja, hogy magunkkal vigyünk benneteket egy utazásra a Twilight Kingdoms hatalmas birodalmába, és egy gyors és pezsgő zenei kalandon keresztül fedezzük fel a mítoszok és mágia gazdag történelmét. Gyertek hát, csatlakozzatok hozzánk egy újabb emlékezetes küldetésre, mert a mai nap az ünneplés napja! Vezessen örökké a sárkány ereje!”

Az új lemez különböző formátumokban már megvásárolható. A limitált digibook kiadás három bónusznótát is tartalmaz. Ezek közül az első egy olyan dal, amelyet a zenekar rajongói közül sokan felismerhetnek, ugyanis korábbi szerzeményeik keveréke akusztikus verzióban, melyet a Twilight Force saját erdei manója, Aerendir (Jocke Leandro Johansson gitáros) ad elő. A másik két dal a lemez egy-egy tételének nagyzenekari változata.

A ’Winter Wonder Tour’ névre keresztelt utazásnak budapesti állomása is lesz, február 8-án a Barba Negra Blue Stage-en. Előzenekarként a Silver Bullet és a Seven Spires tart velük.

A H-Music bemutatja: ’Winter Wonder Tour 2023’ – Twilight Force, Silver Bullet, Seven Spires
Barba Negra Blue Stage, 2023. február 8.
Jegyek a Rock1 oldalán vásárolhatók, további információk a koncert Facebook-oldalán.

Twilight Force 2023 tour poster

Az ’At The Heart Of Wintervale’ dallistája:

01.Twilight Force
02. At The Heart Of Wintervale
03. Dragonborn
04. Highlands Of The Elder Dragon
05. Skyknights Of Aldaria
06. A Familiar Memory
07. Sunlight Knight
08. The Last Crystal Bearer
09. The Sapphire Dragon Of Arcane Might Is Back Again (digibook bónuszdal)
10. Skyknights Of Aldaria (digibook bónuszdal)
11. The Last Crystal Bearer (digibook bónuszdal)

Twilight Force At The Heart Of Wintervale

Megosztás