Új videóját és új dobosát egy időben mutatja be a Road zenekar, júniusban pedig érkezik a nyolcadik stúdióalbum.

Road

Elkészült a Road új nagylemeze, amely június 11-én jelenik meg ’Senki kedvéért nem fékezünk’ címmel, a második előzetes Igazi testvér egyben Tóth Tamás (Mytra, Nomad, ex-Wisdom) bemutatkozása is a dobok mögött. Idén március közepén jelentette be a zenekar, hogy 17 év után békében, barátságban megváltak Szabó Erik dobostól. Az újdonság előrendelése már elkezdődött.

 

 

A zenekar a friss dalról: „Érkezik még néhány hasonló hangulatú tétel az új albumra, na és persze lesz majd néhány egészen más fordulatszámú is, de mi a lemezmegjelenés előtt, közös egyetértésben ezt a dalt akartuk megmutatni mindenkinek. Ez a dal választ adhat bizonyos kérdésekre és talán az üzenete, hitvallása sokak számára egyértelmű és iránymutató lehet. Érteni fogja, aki akarja is érteni. Igazából nincs semmi új, megváltó gondolat, csak azok a valódi értékek, amiket mostanában egyre többen lecserélnek a hamisan csillogó, olcsó káprázatokra. Miközben tudjuk jól, mi az, ami hosszú távon és igazán fontos számunkra. »Leszek a testvér – Hogyha kell!«”

Az album egyik dalához tavaly szeptemberben már született egy videó, a Road Movie projekt keretében a VOLT Film hazai zenészeket, szerzőket, előadókat kért fel, hogy írjanak dalt egy számukra fontos magyar tájról, régióról. Az Ahol a hegyeket látod adta magát, hiszen a zenekar tagjai a Mátra lábánál, Domoszlón élnek és alkotnak. A videó A Mihaszna Film stábjával készült.

’Senki kedvéért nem fékezünk’ dallista:

01. Senki kedvéért nem fékezünk
02. Az ember dicsősége
03. Éhes
04. Igazi testvér
05. Átverve
06. Állj elém
07. Kócos éjszakák
08. Ahol a hegyeket látod
09. Kabbenyaldki
10. Szerintem
11. Majd szóljatok, ha nem kell fény már senkinek
12. December
13. Van az úgy

Road

Megosztás