A sokak számára emlékezetes 2015-ös Budapest Sportaréna koncertet megismétli a OneRepublic, 2022. május 13-án újra az arénában lépnek fel.

OneRepublic

Az énekes-dalszerő Ryan Tedder, Zach Filkins és Drew Brown gitárosok, Brent Kutzle basszusgitáros-csellista, Brian Willett billentyűs és Eddie Fisher dobos alkotta OneRepublic zenei karrierje közel húsz éve kezdődött. 2007-ben megjelent debütáló ’Dreaming Out Loud’ albumuk rögtön óriási sikert hozott, az Apologize világsláger lett, és begyűjtött egy Grammy-jelölést. Két évvel később második lemezük, a ’Waking Up’ már olyan dalokat szállított a slágerlistákra, mint az All The Right Moves, a Secrets és a Good Life. Ezt 2013-ban a ’Native’ követte, rajta a több országban is listavezető Counting Stars mellett a Love Runs Out, a Feel Again és az If I Lose Myself dalokkal. Negyedik albumuk, az ’Oh My My’, 2016-ban a Wherever I Go és a Kids nótákkal hódított. A OneRepublic utolsó, ötödik stúdiólemeze, a ’Human’ idén jelent meg, az album dalai, a Run, a Wanted, a Didn’t I, a Better Days, a Someday és a Rescue Me együttesen többmilliárdos lejátszást tudhatnak magukénak. Az énekes Ryan Teddert pedig generációja egyik legtehetségesebb szerzőjének és producerének tartják, amit alátámaszt harmincnál is több top 10-es dala, amelyek a OneRepublic mellett olyan művészek nevéhez kötődnek, mint AdeleTaylor SwiftBeyoncéLeona Lewis, a Backstreet BoysJennifer LopezDemi Lovato, a Maroon 5 vagy Ariana Grande.

 

 

2015-ben a OneRepublic teltházas koncertet adott a Budapest Arénában, amely emlékezetes maradt a rajongók számára, és tucatnyi pozitív kritikát is begyűjtött. A jövő évi koncertre jegyek október 21-én 10 órától kaphatók a Live Nation Magyarország és a Funcode oldalain keresztül. A regisztrált Live Nation-tagok számára október 20-án 10 órától elővásárlási lehetőség biztosított, regisztrálni itt lehet, egyéb információ az esemény Facebook-oldalán.

OneRepublic

Megosztás