Szeptemberben érkezik a budapesti groove metal csapat újdonsága, a ’Metanoia’, melyről a Parallelt és a hozzá készült klipet is megismerhetjük.

Omega Diatribe

Korábban már hírt adtunk a szeptemberben megjelenő negyedik Omega Diatribe-lemezről, ami a ’Metanoia’ címet kapta. A lemez a neves svéd producer, Jens Bogren közreműködésével nyerte el végleges formáját a Fascination Street Studióban és a Metal Scrap Records gondozásában jelenik meg Európában, az Egyesült Királyságban, Japánban és az Egyesült Államokban egyaránt.

Erről a korongról hallhatod most az első klipes dalt Parallel címmel.

A videóklip rendezője, Tarczi Tamás (Thornfields Production) az alábbiakat mondta a videó kapcsán: „Nagyon izgalmas kihívás volt a Thornfields Production csapatának az Omega Diatribe zenekarral dolgozni, mert most először emeltünk be CGI elemeket a munkánkba. A 3D supervisori feladatokat Saleh Omar látta el. A fényképezésért pedig Brautigam Bertoldnak jár az elismerés. A történet egy párról szól, akik az ember valódi természete elől menekülve eldobják életüket és elindulnak útjukon, egy fekete lyuk szívébe.”

Rust Cohle szavait idézve: „Minden, ami kívül esik a mi dimenziónkon, az örökkévaló. Az örökkévalóság tekint le ránk.”

 

Megosztás