A következő hónap elején érkezik a budapesti groove metal csapat újdonsága, a ’Metanoia’, melyről az egyik legszélsőségesebb dalt osztották meg másodikként.

Omega Diatribe

Korábban már hírt adtunk az első klipes dallal a szeptemberben 4-én megjelenő negyedik Omega Diatribe-lemezről, ami a ’Metanoia’ címet kapta. A lemez a neves svéd producer, Jens Bogren közreműködésével nyerte el végleges formáját a Fascination Street Studióban és a Metal Scrap Records gondozásában jelenik meg Európában, az Egyesült Királyságban, Japánban és az Egyesült Államokban egyaránt. Erről a korongról hallhatjátok most a második klipes dalt, ahol a srácok nem szűkölködtek a vehemenciával:

Lucsányi Milán énekes az alábbi gondolatokat fűzte a dalhoz: „A Mirror Neuron a lemez egyik legszélsőségesebb dala, nem egy tipikus Omega Diatribe-tétel. A koncerteken nagyon fog működni, elképesztően várjuk, hogy élőben is nyomhassuk!”

Majd Hájer Gergő gitáros és dalszerző tette hozzá: „Ez a dal is ékes példája annak, hogy mennyire színes lemez lett a ’Metanoia’, hiszen ennél a dalnál például egyértelműen érezhető a hardcore  / punk vonulat, amire talán nem fogadtak volna sokan nagy tételben, hogy ilyen hatások is fellelhetőek lesznek a zenénkben valaha!”

 

Megosztás