Könnyed szerzeménnyel jelentkezik Magyarország egyik menő csajbandája, a négyes legújabb dala már a nyitásba repít minket.

„A dal lassan egy éve íródott, sőt a klip nyersanyagát is tavaly forgattuk a már hagyománynak számító nyári alkotótáborunkban Sukorón és környékén. A szám eredeti terveink szerint a zenekar pandémia utáni fellélegzés-himnuszának készült, de már nem bírtuk tovább magunkban tartani a végeredményt, áprilisban reméljük, mindenki fellélegezhet” – mondta Seprényi Fanni basszusgitáros.

 

 

A zenekar március elején tölti be a hatodik évét és ilyenkor rendszerint új dallal és koncerttel jelentkeznek, az utóbbi sajnos idén elmarad. A banda ezúttal nőnapon bizonyítja, hogy egy csajos csapatnak is helye van a zenei térképen, Lélegezz című daluk a szabadságot hozza, ahogy a hozzá készült klip is ezt mutatja. „Jónás Jácint és Rajnai Gábor képkockái reméljük, mindenkiben felelevenítik a szabadság érzését! A gyönyörű felvételek klippé formálásában pedig gitáros hősnőnknek, Lahucsky Krisztinek is óriási szerepe volt” – mesélte Tiszai Vivi dobos.

A HolyChicks bemutatkozó albuma 2019-ben jelent meg ’Ezmáraz’ címmel, amin olyan szerzemények kaptak helyet, mint a Szabadon vagy a Pillangóhatás, amivel ‘A Dal’ 2020-as sorozatában az elődöntőig meneteltek. A zenekar rock and roll életérzését erős női energiák generálják, erre bizonyíték a Lélegezz.

Megosztás