Pörgős pop-rock dallal jelentkezett Budapest első számú női bandája, a videóban rock, csajok, buli filmszakadásig.

Épphogy véget ért a házibulik korszaka – amelyből nem titkoltan ihletet merítettek a lányok –, már meg is kezdődött a nyári fesztiválszezon, amihez muníciót nyújt legújabb, Filmszakadás című szerzeményük. „A dal egy őrült éjszaka hangulatát idézi. Szövegében az ilyenkor elhangzott tipikus mondatok egyre hiányosabban ismétlődnek, és válnak káosszá, mint amikor másnap próbáljuk felidézni az eseményeket, összerakni az este puzzle-darabjait. Aki már bulizott velünk, tudja, miről van szó, aki nem, az tuti, hogy kedvet kap hozzá” – mondta Hunyadkürti Éva énekes-szövegíró.

 

 

„Mi történt tegnap?! 23:40-kor elszakadt a film, és te csak próbálod visszapörgetni az eseményeket, az ilyen pillanatokat idézzük vissza az új klipben. A házibulink helyszíne ezúttal a Szimpla Kert volt, ahol a tőlünk nem annyira szokatlan módon elszabadult a zenekar és kirúgta a ház oldalát! A jeleneteket Makk Vata álmodta meg és Rajnai Gábor kapta lencsevégre. A forgatás egyrészt nagyon sok nevetéssel járt a bulijelenetek felvétele közben, másrészt nem kis koncentrációt is igényelt, amikor visszafele kellett mozognunk és beszélnünk. Ez a dal a zenekar egyik kedvence, és elejétől a végéig nagyon élveztük a fiúkkal való közös munkát. Reméljük, hogy ti is kedvet kaptok, hogy velünk bulizzatok legközelebb!” – mondta Lahucsky Kriszti, a zenekar gitárosa.

A HolyChicks bemutatkozó albuma 2019-ben jelent meg ’Ezmáraz’ címmel, amin olyan szerzemények kaptak helyet, mint a Pillangóhatás, amivel ’A Dal 2020’-ban egészen az elődöntőig meneteltek. A zenekar június 24-én, az A38-on adja a pandémia utáni első koncertjét a The PinUps társaságában.

Megosztás