Január közepén jelenik meg Neal Morse álomfejtő Józsefről szóló rockoperájának a folytatása, az ószövetségi történetbe ezúttal az I Hate My Brothers című dallal tekinthetünk be.

Neal Morse

A Frontiers Music és Neal Morse közös munkája folytatódik, a nyáron megjelent ’The Dreamer – Joseph: Part One’ után január 12-én érkezik József történetének a második része ’The Restoration – Joseph: Part Two’ címmel. A mű cselekményében József különleges képessége és bölcsessége révén eljut oda, hogy Egyiptom helytartója legyen, és végül újra találkozik a családjával.
Ez alkalommal Neal magára vállalta a szólóénekes szerepét, és olyan illusztris vendégcsapat csatlakozott hozzá, amelynek tagjai Nick D’Virgilio (Big Big Train), Ted Leonard (Spock’s Beard, Pattern-Seeking Animals), Matt Smith (Theocracy), Ross Jennings (Haken), Jake Livgren (Proto-Kaw, Kansas), Alan Morse (Spock’s Beard) és a Neal Morse Bandből Bill Hubauer és Eric Gillette. Az album a hazai forgalmazóknál is előjegyezhető CD-n és vinyllemezen, amelynek anyagából a Cosmic Mess után meghallgathatjuk az I Hate My Brothers című újabb előzetest.


Megosztás