Az earMUSIC vállalta be, hogy nemzetközi terjesztéssel mindenhova eljuttatja a tunéziai csapat első DVD-jét április 17-i megjelenéssel. A kiadó folytatja a kisfilmek közzétételét, ezúttal a ’Legacy’ egyik himnuszát láthatod.

Myrath

A 2018-as karthágói nemzetközi fesztiválon (Amphitheater, Carthage, 2018. 07. 19.) a teljes diszkográfiájából válogatva adott egy látványos, másfél órás „besztof” show-t a Myrath olyan slágerekkel, mint a Believer, a Dance, a Get Your Freedom Back vagy az Endure The Silence. A hazai pályán adott előadást bemutató koncertfilm mellett egy 17 perces dokumentumfilmet is láthatunk, sőt az earMUSIC egy különleges stúdiófelvétellel is kiegészítette a hanganyagot: a nagy sikerű Believernek a Deep Purple billentyűsével, Don Airey-val felvett változata is szerepel rajta bónuszként.

 

 

Az ötösfogat tagjai még a ’Shehili’ megjelenése előtt elárulták, hogy rögzítettek egy nagyszabású koncertet, a nemzetközi megjelenésre viszont mostanáig kellett várni. Az április 17-én érkező ’Live In Carthage’ CD/DVD digipack formában lesz kapható, a Born To Survive és a Dance után most visszaugrunk a 2016-os lemezre a Believer erejéig.

Közben a zenekar egy Indiegogo-kapmányt is indított (ITT), ahol a ‘The Magical Tour’ merch cuccait lehet megvásárolni. A koronavírus elterjedése miatt a turné teljes második fele elmaradt.

Megosztás