Négy évtized után távozik a csapatból a Moby Dick egyik alapítója, Mentes Norbert, aki a legnagyobb közösségi oldalon tette közzé kilépésének tényét.

Negyven esztendő után elválnak Mentes Norbert és a Moby Dick útjai, melyet így kommentált a gitáros: „40 év után, alapítótagként úgy döntöttem, elhagyom a Moby Dick zenekart. A csapaton belül az utóbbi időszakban megváltoztak a viszonyok és a hangulat, és én csak a szépre szeretnék emlékezni. Szeretném megköszönni a szeretetet és a támogatást, amit ebben a négy évtizedben kaptam a Moby Dick-rajongóktól. Én örökké a Moby Dick tagjának fogom tartani magam és remélem, hogy ti is ugyanígy gondoltok majd rám! Találkozunk még!”

A zenekar sem hagyta szó nélkül, ők így írtak a szakítás tényéről: „Kedves Barátaink, Moby Dickesek! Arra a nehéz döntésre és bejelentésre kényszerültünk, hogy Mentes Norbert gitáros és a Moby Dick zenekar útjai a mai naptól hivatalosan is elváltak egymástól! Norbertnak jó egészséget és nagyon sok sikert kívánunk a továbbiakban! A Moby Dick zenekar szólógitárosi posztját az elmúlt nyár óta Norbertet már 4 koncerten is helyettesítő Schmiedl Balázs veszi át! Kérjük, tartsátok tiszteletben a döntésünket, az okokkal kapcsolatban nem szeretnénk részletesebben nyilatkozni. Számítunk a támogatásotokra, várunk mindenkit a koncerteken! MOBY DICK FOREVER!!!”

Megosztás

A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!