A ‘Viharral szemben’ koncertsorozat budapesti megállója április 9-én lesz a Barba Negrában, ahol a Moby Dick mellé felsorakozik a szintén soproni Dalriada és az ózdi thrash metal alapbanda, a Remorse is.

Moby Dick

A Moby Dick a tavaly októberi ’40 éve Pokolrock’-koncertje, míg a Dalriada a tavaly novemberi, Korpiklaanival közös bulija után tér vissza újra a Barba Negra színpadára. A Remorse pedig a tavaly elstartolt 2021-es Summer Hell fesztiválon járt utoljára itt.
Smici nyilatkozott a Moby Dick legénységéből: „Egy Barba Negra-koncert mindig a zenekar legfontosabb eseményei közé tartozik, a pandémia évei alatt pedig különösen felértékelődött, hiszen jóval ritkábban van lehetőségünk megmutatkozni és találkozni a közönséggel. Ez most sincs másként, alig várjuk, hogy megszólaljon az intró, megdörrenjenek a hangszerek, és elszabaduljon a pokol! Best of programmal készülünk, lendületes, elsöprő műsorral, nem sok lehetőséget adva a pihenésre! Azt is megígérhetjük, hogy hangosak leszünk, ez a koncert maga lesz az armageddon!”

 

 

A Dalriada üzenete: „Fivéreink, nővéreink! Nagy örömmel, és izgatottan várjuk már az idei első bulit, amelyet ráadásul nagyszerű csapatokkal közösen fogunk tető alá hozni. Reméljük, a hosszúra nyúlt téli álom senkinél sem okozott berozsdásodást, mert egy alapos átmozgató programmal készülünk! Áprilisban irány a Barba Negra!”

Remorse

A Remorse zárta a sort: „Nagyon várjuk, előző nap már lesz egy bemelegítő bulink a Cadaveres és a Monastery társaságában Zalaegerszegen. Jelen állás szerint a doboknál Slayer Csabi fog kisegíteni minket a Wackorból. Ő is csatlakozik a 100 tagú thrash zenekarhoz! Rövidebb, átfogó műsorral készülünk, nem csak a ’Kohó’ dalaival! Thrash!”

Jegyek már kaphatók a Rock1 rendszerében, részletek az esemény hivatalos Facebook-oldalán.

Moby Dick

Megosztás